Ultime Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Model de top pe platforma OnlyFans: dizabilitatea mea mă face să arăt mai sexy decât am fost vreodată

Când Alex Elnido a aflat despre boala sa imposibil de ținut sub control fără o intervenție chirurgicală de proporții la nivelul intestinului și că va trebui să trăiască cu un dispozitiv medical atașat în permanență de stomacul ei, a crezut că întreaga sa carieră din industria sexului a luat sfârșit și își poate lua adio de la celebritate.

Frumoasa tânără s-a temut că fanii ei de pe platforma OnlyFans unde este înregistrată cu numele de GoAskAlex vor pleca în secunde doi după ce vor descoperi că trupul ei nu este atât de perfect pe cum și-au imaginat ei.

Când am aflat că trebuie să mă operez și voi trăi toată viața cu un aparat lipit pe abdomen, m-am gândit că nu voi mai putea niciodată profesa ca model întrucât nu există piață pentru persoanele cu astfel dizabilități, dar acum, la doi ani și jumătate de la operația pe care am suferit-o business-ul meu mergemai bine ca niciodată – spune Alex pentru un interviu acordat publicației nypost.com.

La ora actuală, roșcata focoasă se află în top 1% din cele mai bine plătite modele înregistrate pe paltforma OnlyFans.

Pe această platformă Alex se bucură de atenția a mai mult de 1000 de urmăritori care plătesc să vadă filme și fotografii exclusiviste cu ea.

Din câte am cercetat până acum, se pare că Alex este singurul model din întreaga lume activ pe platforma OnlyFans sau pe orice altă platformă de genul, cu o astfel de dizabilitate.

La început, Alex s-a temut enorm pentru reacția oamenilor față de dizabilitatea sa. Dar cu toate acestea, nu a încercat să pozeze în așa fel încât să-și ascundă dispozitivul medical de ochii curioșilor sau să-l mascheze folosindu-se de tot felul de metode, ci cu mândrie a pozat exact așa cum este ea, imperfectă, dar totuși mai frumoasă ca niciodată.

În ceea ce o privește, acum, după ce a descoperit că există și oameni care o acceptă așa cum e și chiar sunt dispuși să o vadă în toată splendoarea ei, Alex consideră că dizabilitatea a transformat-o într-o celebritate mai umană, mai apropiată de fani, în pielea căreia îți este mai ușor să te pui și care este mai simplu să relaționezi pentru că îți dai seama că este de fapt o persoană cu bune, cu rele, cu încercări și cu reușite, exact ca oricare dintre noi.

Alex locuiește în Canada, în provincia British Colombia și a fost diagnositcată cu colită încă din copilărie. Colita este o inflamație a intestinului gros produsă din cauza infecției cu anumiți paraziți sau prin expunerea la substanțe toxice, care poate avea un caracter cronic. Colita determină dureri abdominale foarte intense și poate fi însoțită de diaree sau constipație în funcție de caz și de gravitatea ei.

Alex a aflat că trebuie să se opereze recent, după ce a toată viața a încercat un cocktail de medicamente prescrise de medicii care au consultat-o și a ajuns de mai multe ori în spital din caii slue.

A fost zile în care din care celebra canadiancă nu a putut consuma decât mâncăruri lichide sau sub formă de jeleu și mai toată copilăria a ținut dieta BRAT – o dietă special gândită pentru persoanele cu probleme de stomac, bazată pe consumul exclusiv de banane, orez, sos de mere și pâine prăjită (banana – rice – apple sauce – toast). Din ceea ce povestește ALex, au fost zile în viața ei în care și aceste patru alimente erau prea greu de suportat prentru corpul ei.

Pe de altă parte, chiar dacă s-a confruntat mereu probleme de sănătate, Alex a avut mereu o minte deschisă în ceea ce privește sexul și s-a apucat să presteze online la sugestia unei colege de apartament care i-a spus că ar putea face o avere dacă ar avea curaj să se dezbrace în fața camerelor de luat vederi.