Ultime Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Eu sunt Dolly și datorită videochatului am învins timiditatea

Eu sunt Dolly, am 22 de ani și înainte să devin model de videochat acum trei ani eram atât de timidă încât nici măcar nu puteam să îmi fac prieteni. De abia intrasem la facultate și îmi imaginam că viața mea se va schimba la 180 de grade intrând într-un nou colectiv și cunoscând oameni noi. Dar nu a fost așa.

Pentru mine prima zi de facultate a fost un adevărat șoc. Îmi amintesc și acum când am ajuns în curte și îmi era teamă să trec de ușa de la intrare și să pășesc înăuntru. Nu cunoșteam pe nimeni acolo și cu toate că la început am crezut că îmi va fi mai ușor așa, în realitate să intru singură într-un loc nou a fost o adevărată provocare.

Dar am trecut peste prima zi, peste prima săptămână, peste prima lună și mi-am dat seama că așa se vor scurge toți anii de facultate dacă nu fac ceva. Îți poți imagina cum este să mergi un semestru la școală și să nu vorbești cu absolut nimeni în afară de profesorii de la cursuri? Eu nu numai că pot să îmi imaginez perfect cum este așa ceva dar pot să îți spun cum te simți complet izolat în colectivitate.

Cred că nici nu mai trebuie să menționez că până la vârsta aceea nu ieșisem niciodată în club, nu știam ce înseamnă să mergi la o zi de naștere și bineînțeles nu avusesem niciodată un prieten.

Poate crezi că sunt foarte urâtă. Dar nici măcar acesta nu e cazul. În liceu de exemplu, când am intrat în clasa a noua, colegii mei întrebat dacă participi la concursul de Miss. Dar nu am participat și nici măcar la balul bobocilor nu am fost.

Sunt blondă, am ochii verzi, am 1,75 înălțime și 56 de kg. Nu că ar conta ca model de videochat dar măsurile mele sunt: 93, 65, 90. Cu alte cuvinte, soarta a fost destul de ironică cu mine și aproape că mă încadrez în tiparul ideal al unui model de podium. De aceea problema mea nu are legătură cu aspectul fizic, ci pur și simplu cu timiditatea.

Cum am devenit model de videochat ca să-mi înfrâng timiditatea?

Poate consideri decizia mea puțin cam extremă. Dar să știi că la momentul când am luat decizia și chiar și acum consider că videochatul este cea mai bună metodă de a-ți înfrânge timiditatea. La urma urmei, când vine vorba de timiditate, nu toată lumea spune că trebuie să ieși din zona de confort, să îți testezi limitele și să le depășești?

Iar dacă le-ai cunoaște personal, ai rămâne uimit câte modele de videochat de succes sunt în realitate femei timide sau au fost înainte să intre în această industrie.

Ca să fiu sigură că nu voi da înapoi, nu mai am gândit o clipă să fac videochat de acasă, ce m-am angajat de la început într-un în studio cu renume.

Nu pot să îți spun cum m-am simțit la interviu, sau mai bine zis cum am simțit înainte să înceapă interviul. Dar am avut norocul să întâlnesc o echipă extraordinară care nici măcar nu a dat atenție timidității mele, ci mi-a explicat ca oricărei alte femei care vrea să încerce această meserie, ce trebuie să fac ca să câștig bani.

Show-urile live, cu public numeros, ieșeau din discuție. Dar am avut noroc și de data aceasta pentru că se pare că membrilor platformelor de videochat le plac modelele care arată ca mine.

Ca să obțin conversații în privat pur și simplu mă așezam în fața tastaturii și trimiteam mesaje cu saluturi și emoticoane.

Iar în privat pot să spun că timiditatea mea sat transformat într-un oarecare atu. Unii din cei cu care vorbeam se simțeau privilegiați că o fată ca mine le acorda atenție, iar alții parcă voiau să îmi testeze limitele și să mă facă să scap de inhibiții.

Însă nici unul din ei la privit ca pe o problemă timiditatea mea iar toți împreună m-au ajutat să scap de ea.