Ultime Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

3 Filme must see pentru pasionații de industria videochatului

Dacă vrei să devii un model de videochat de top trebuie să înveți. Bineînțeles practica este cel mai bun profesor, dar ca să atingi un nivel superior și să te autodepășești, este absolut necesar să urmărești și evoluția altor profesioniști în domeniu, nu să te bazezi doar pe propriile experiențe. Și ce mod mai plăcut de a învăța ceva nou există decât uitatul la filme?

Despre videochat s-au făcut nenumărate filme. De fapt, era imposibil ca popularitatea videochatului să nu aibă o influență puternică și asupra industriei cinematografice. De aceea, dacă vrei să înveți din filme despre videochat, ai de unde alege!

Pentru a avea un punct de pornire, ți–am pregătit o listă cu 3 filme pe care ți le recomandăm dacă vrei să afli mai multe despre videochat. Dar odată ce ți-am deschis apetitul, sperăm că vei căuta și pe cont propriu astfel de filme și te vei întoarce la acest articol pentru a ne recomanda și nouă ce ți-a plăcut în mod special.

#1 Disconnect (2012)

Disconnect este un filme lansat în anul 2012, focusat pe poveștile de viață a trei oameni diferiți care se confrunte cu tot felul de probleme, dar care au totuși ceva în comun. Unul dintre acești oameni se luptă cu viața să-și construiască o carieră de succes, altul vrea să se îmbogățească, iar cel de-al treilea nu își dorește decât să reușească să trăiască de pe o zi pe alta. Dar cu toate că visele lor sunt foarte diferite, ceea ce îi unește este faptul că fiecare dintre ei este de fapt o făptură singură, tristă și izolată de semeni, în ciuda lumii moderne în care trăiește. În lumea acestui film, așa cum se întâmplă și în realitate de altfel, nimeni nu mai are timp să stea de vorbă cu ceilalți față în față, să se întâlnească cu alți oameni și să lege prietenii adevărate, ci se bazează pe internet și pe universul virtual pe care îl oferă acesta. Însă rețelele sociale se pot transforma într-un coșmar pentru cei care nu știu cum să le controleze, iar siguranța poate deveni o problemă.

Poate că nu este un film întocmai despre videochat, dar Disconnect prezintă întocmai pericolele care se ascund în spatele utilizării rețelelor sociale, iar videochatul exact pe asta se bazează, pe înregistrarea unei platforme și comunicarea cu niște necunoscuți.

#2 Student Services (2020)

Dacă îți plac filmele franceze și vrei să înveți despre videochat, atunci Student Services este exact ceea ce cauți! Student Services este un filme despre povestea de viață a unei studente de 19 ani, proaspăt intrată la facultate, care vrea cu disperare să obțină cele mai bune rezultate la școală. Dar pentru că în același timp are nevoie și de bani, această studentă nu se poate dedica doar învățăturii, ci este nevoită și să lucreze cu jumătate de normă pentru a se putea întreține. Într-o zi, ca să-și rotunjească veniturile, tânăra dă curs unui anunț online postat de un bărbat în vârstă de 57 care caută o studentă dispusă să-i ofere afecțiune și pe care s-o plătească cu 100 de euro pe oră pentru serviciile sale. Protagonista filmului acceptă invitația bărbatului, dar cu condiția ca întâlnirea dintre ei să aibă loc o singură dată. Însă lucrurile nu evoluează așa cum se așteaptă tânăra.

Din Student Services înveți cât de important este să te protejezi când vorbești pe internet și să nu-ți dezvălui identitatea. Anonimatul este cheia când vine vorba de videochat.

#3 Videochat (2020)

Videochat este unul din puținele filme românești care au ca subiect central videochatul, dar este unul din cele mai bune filme vizionate de noi pe această temă. În Videochat, Nina, o educatoare moldoveancă își pierde slujbe din cauza pandemiei de COVID-19 și este nevoită să se angajeze ca model de videochat pentru a se putea întreține și a fi capabilă să mai rămână în capitală. Bineînțeles, atunci când este contactată pentru prima oară de Andrei, un proprietar de studio de videochat, Nina habar nu are ce propunere are acesta pentru ea, dar și după ce află condițiile pe care el i le impune, nu are decât să accepte.

Din Videochat înveți despre videochat așa cum este el ca atare, cu bune și cu rele. Iar dacă ești un model la început de drum, acest film este o lecție perfectă prin care poți să te pregătești pentru viitor.